Search found 1313 matches

by pser1
Mon Dec 23, 2019 12:47 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Pere, have you tried checking the AVG log files? It could be that it is preventing the latest XRoar from making certain system calls or is placing XRoar in a sandbox. If so then there should be a way to make AVG ignore XRoar, but not having AVG I can't help much on that matter. Yes, I have not foun...
by pser1
Sat Dec 21, 2019 11:48 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Searching the web I have found, recommended by MSN this url:
https://github.com/lucasg/Dependencies
And using this program on the new failing snapshot shows no problems :-(
cheers
pere
NewDependencyAnalyser.jpg
NewDependencyAnalyser.jpg (331.93 KiB) Viewed 577 times
by pser1
Sat Dec 21, 2019 11:35 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Pere, Can you try a program called Dependency Walker? It should tell you which are the dependencies and if one of them is not satisfied. Hi, I have downloaded depends.exe but it seesm to be usefull for a lot of windows versions up to Win7-Win8, not for Win10 Anyway I have excuted it on the new fail...
by pser1
Sat Dec 21, 2019 8:03 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

I have been making some more tests ... If I use any older snapshot, for instance XRoar v0.35.x snap 2019-31064, it works flawlessly As soon as I copy any of the two last snaps, it gets blocked! Are there new 'dependencies', I mean some that were not 'needed' in past versions? AVG keeps saying the fi...
by pser1
Sat Dec 21, 2019 5:44 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Hello Ciaran,
this is a Murphy's bad luck case ...
I will try on my wife's laptop to see what happens there. Both have the same AVG version ...
I had given a peek at the windows event viewer, but didn't see anything related to xroar unfortunately.
thanks for your help!
cheers
pere
by pser1
Sat Dec 21, 2019 3:39 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Hi Ciaran,
I have downloaded the last snapshot but unfortunately same behaviour, pity :-(
By the way, AVG keeps analyzing the file the first time I start it but doesn't find any problem!
Is there any place in windows system folders to look for error log files?
cheers
pere
by pser1
Sat Dec 21, 2019 1:22 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Hi Ciaran, no matter what I do there is no way to get it opening a window. And it doesn't minimize it ... It seems that this 'version' has been registered somewhere to be stopped, but I find no messages in the system log. Even executing it as administrator fails too. I hope that next snapshot, that ...
by pser1
Sat Dec 21, 2019 10:32 am
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Pere, I've tried both 32 and 64 bit versions of xroar-snap-2019-49969 on Win 10 and they both work. I did notice, however, that the personal firewall asked for permission for XRoar to access dwmapi.dll and WerFault.exe, perhaps your firewall is blocking this access (since I have never tried other v...
by pser1
Fri Dec 20, 2019 11:54 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

Re: xroar-snap-2019-49969

Hi Ciaran,
the Console window does not open.
I added a pause command in the .bat file so that it doesn't close automatically, but nothing happens.

The same .bat file used on the last XRoar version works well and opens the Console window too.

cheers
pere
by pser1
Fri Dec 20, 2019 7:49 pm
Forum: Hints and Tips
Topic: xroar-snap-2019-49969
Replies: 28
Views: 2112

xroar-snap-2019-49969

Hi Ciaran,
I cannot understand what I am doing wrong, but none of these versions (32 and 64 bits)
starts on my computer with Windows 10.
AVG verifies the executables, says there is no problem, but the programs do not open any window ...
Should I do anything special?
Thanks in advance
pere